Pastasalade met kip en pesto

Pastasalade met kip en pesto

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid dit met de kipkruiden. Bak ze in 1 eetl. olijfolie. Roer de pesto door de andere 2 eetlepels olijfolie. Doe hier de uitgeperste teen knoflook en de citroensap erbij. Roer het pestomengsel door de afgegoten pasta. Snijd de tomaatjes in 4 partjes en de lenteui in ringetjes. Rooster de pijnboompitten. En roer als laatste de geraspte kaas, de pijnboompitten en de kip door de pasta. Lekker met vers stokbrood of ciabatta.
Bron: © mirjam

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pastasalade met kip en pesto recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (3)

  • De pasta salade is heerlijk! Bedankt voor dit recept.
    Max gaf dit recept 5 sterren
  • Gemaakt, en iedereen vond het Hťťrlijk!
    Geert gaf dit recept 5 sterren
  • Bij de ingrediŽnten zie ik basilicum staan. In de bereidingswijze is deze nergens terug te vinden.
    Susan gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter