Quichedeeg (bodem)

Quichedeeg  (bodem)

print
Delen

Ingrediënten

  • 75 gram bloem
  • 0,25 theelepel zout
  • 60 gram koude boter
  • 25 mililiter ijswater


Bereidingswijze

Maak het deeg door bloem en zout te mengen, boter klein te snijden, te kneden en water beetje bij beetje toe te voegen. Kneed tot een bal en laat het deeg in een plastic zak min 30 minuten rusten in de koeling. Vul de bakvorm met het quichedeeg en laat nog eens 30 min. rusten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit quichedeeg (bodem) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Volgens mij wordt van rusten een taart niet gaar, toch?
    Hansje gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter