AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Quichedeeg (bodem)

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Quichedeeg  (bodem) recept Maak het deeg door bloem en zout te mengen, boter klein te snijden, te kneden en water beetje bij beetje toe te voegen. Kneed tot een bal en laat het deeg in een plastic zak min 30 minuten rusten in de koeling. Vul de bakvorm met het quichedeeg en laat nog eens 30 min. rusten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit quichedeeg (bodem) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Volgens mij wordt van rusten een taart niet gaar, toch?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /