Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quichedeeg  (bodem) recept
Quichedeeg  (bodem) recept

Quichedeeg (bodem)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak het deeg door bloem en zout te mengen, boter klein te snijden, te kneden en water beetje bij beetje toe te voegen. Kneed tot een bal en laat het deeg in een plastic zak min 30 minuten rusten in de koeling. Vul de bakvorm met het quichedeeg en laat nog eens 30 min. rusten.

Allergenen Informatie

Voor dit quichedeeg (bodem) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Quichedeeg (bodem) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Volgens mij wordt van rusten een taart niet gaar, toch?
    Hansje gaf dit recept op 4 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven