AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto

4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto recept Deeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 įC. Mozzarella in plakken snijden, het liefst van eigrootte. Tomaten in plakjes snijden in de verticale as. Ovenvorm invetten en bekleden met deegplakjes. Deegbodem met vork inprikken en besmeren met pesto. Mozzarella en tomaat erover verdelen. Knoflook pellen, boven kommetje uitpersen en olie erdoor roeren. Taart besprenkelen met olie en in midden van oven in ca. 30 minuten gaar bakken. Feta verkruimelen en over warme taart verdelen. Taart nog ca. 2 minuten terug zetten in warme oven tot feta iets zacht wordt. Uit oven halen en overvloedig olie-tomatensap mengsel uitgieten.

Serveersuggesties

Het lekkerst is het om dit warm te eten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /