Italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto

Italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Deeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 C. Mozzarella in plakken snijden, het liefst van eigrootte. Tomaten in plakjes snijden in de verticale as. Ovenvorm invetten en bekleden met deegplakjes. Deegbodem met vork inprikken en besmeren met pesto. Mozzarella en tomaat erover verdelen. Knoflook pellen, boven kommetje uitpersen en olie erdoor roeren. Taart besprenkelen met olie en in midden van oven in ca. 30 minuten gaar bakken. Feta verkruimelen en over warme taart verdelen. Taart nog ca. 2 minuten terug zetten in warme oven tot feta iets zacht wordt. Uit oven halen en overvloedig olie-tomatensap mengsel uitgieten.
Bron: © ah recepten

Serveersuggesties

Het lekkerst is het om dit warm te eten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter