AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rode kool met appel

28 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rode kool met appel recept Pel en snipper de ui fijn. Smelt de boter in een pan en fruit de ui zachtjes glazig met het laurierblaadje, kaneelstokje, kruidnagels en suiker. Voeg na 5 minuten de rode kool toe. Schenk de rode wijn en azijn erbij en laat het geheel in 50 minuten zachtjes gaar stoven. Schil de appel en snijd hem in stukjes. Leg na 20 minuten de appelstukjes op de rode kool.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode kool met appel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies

  • Recept is heerlijk. Ik heb er een paar kleine aanpassingen in gemaakt: 2 flinke scheppen appelstroop erbij gevoegd en zeker 4 uur laten stoven. Dan is de rode kool heerlijk zacht.
  • Heerlijk, maar 2 appels is iets frisser.
  • Zeker een lekker recept. Let op dat er genoeg vocht bij de rode kool zit, anders brand het een beetje aan.
  • Vandaag gemaakt en was zeer lekker! Had geen kaneelstokjes en dus vervangen door wat kaneelpoeder. Heerlijk.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /