Oerhollandse kapucijners met spek

Oerhollandse kapucijners met spek

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Smelt wat boter in een koekenpan. Kruid de dobbelsteentjes spek met peper, zout en royaal paprika. Doe de spekjes in de pan met boter en bak ze lekker rondom bruin. (Niet hard bakken) Doe de kapucijners in een vergiet en spoel ze onder stromend water tot er geen schuim meer te zien is. Doe de kapucijners in een pan en voeg de dobbelsteentjes spek toe. Verwarm de kapucijners met spek nog even en schud een paar keer goed om. Erg lekker met aardappeltjes en appelmoes!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oerhollandse kapucijners met spek recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter