AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Oerhollandse kapucijners met spek

27

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oerhollandse kapucijners met spek recept Smelt wat boter in een koekenpan. Kruid de dobbelsteentjes spek met peper, zout en royaal paprika. Doe de spekjes in de pan met boter en bak ze lekker rondom bruin. (Niet hard bakken) Doe de kapucijners in een vergiet en spoel ze onder stromend water tot er geen schuim meer te zien is. Doe de kapucijners in een pan en voeg de dobbelsteentjes spek toe. Verwarm de kapucijners met spek nog even en schud een paar keer goed om. Erg lekker met aardappeltjes en appelmoes!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oerhollandse kapucijners met spek recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /