Lekkere spruitjes

Lekkere spruitjes

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Kook eerst de kastanjes gaar, laat ze afkoelen en pel ze. Maak de spruitjes schoon, snijd ze in vieren en kook ze gaar samen met de paprika in blokjes. Doe de overige ingrediŽnten in een wok en bak ze aan. Als de spekjes lekker knapperig zijn, doe je de spruitjes en de kastanjes erbij. Als de kastanjes warm zijn is het klaar.
Bron: © een beetje van mijn schoonmoeder en een beetje van mezelf.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lekkere spruitjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 10 / 10 in 4 reacties
 • Ik wil mijn gevonden voorraad tamme kastanjes geschild bewaren voor de Kerst, ik vraag me af; eerst koken, Úf rauw in de vriezer, Úf van de hele voorraad puree maken en in potten wegzetten. Ik kan er nog een nachtje over slapen!
  Len Koot gaf dit recept 5/5 sterren
 • Lijkt me lekker, maar hoe lang moeten die kastanjes koken?
  Arend gaf dit recept 5/5 sterren
 • Het was heerlijk. Dank je wel.
  gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik maak het vandaag klaar. Ben benieuwd wat mijn vrouw er van vindt. Vind het jammer dat de hoeveelhden er niet bij staan. Later dus mijn reactie op smaak en bereiding.
  gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter