AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Grootmoeders rode kool

8 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Grootmoeders rode kool recept Verwijder de buitenste, beschadigde bladeren. Snijd de kool doormidden en verwijder de dikke stronk. Schaaf de kool in fijne reepjes. Zet de groente op met een bodempje water met zout en kook ze ongeveer 30 minuten. Schil de appels, verwijder de klokhuizen, snijd ze in reepjes en roer deze door de rode kool. Voeg suiker en kruidnagelgruis toe. Laat de appels in ongeveer 10 minuten zacht worden. Meng het aardappelmeel met water tot een dun papje en bind hiermee de groente. Roer er de boter door. Proef of de rode kool zowel zout als zoet-zuur van smaak is en voeg zonodig nog wat suiker en/of azijn toe. Lekker met gekookte aardappelen en hachee!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit grootmoeders rode kool recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Voor Nederlanders is dit misschien lekker, maar niet voor mij. En in 1 uur lukt het zeker niet zoals het moet of heb je het over spruiten?
  • 4 portie klaar in 45 min :d Super lekker met de appelkes
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /