Grootmoeders postelein

Grootmoeders postelein

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Was de groente enige malen in ruim water, totdat dit geheel helder is. Snijd de stelen enige malen door en kook de postelein met het aanhangende water en zout gaar in 10 15 minuten. Meng het aardappelmeel met water tot een dun papje. Giet een gedeelte van het kookvocht af, schuif de groente terzijde en bind het vocht met het aardappelmeelpapje. Voeg boter en aroma naar smaak toe, vlak voor het opdienen. Voeg eventueel naar smaak wat versgeraspte nootmuskaat toe. Lekker met gekookte aardappelen en een gehaktbal of blinde vink!
Bron: © van mijn moeder geleerd en die weer van haar moeder....

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit grootmoeders postelein recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter