Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes recept
Gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes recept

Gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes


Ingrediënten


printad
9 3

Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en halveer ze. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Snijd de courgettes in plakjes. Ontvel de tomaatjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng alle groenten in een ovenschaal. Meng in een kommetje de olijfolie met zout en kruiden en pers de knoflook er boven uit. Besprenkel de groenten met het olijfoliemengsel. Rooster de groenten in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Leg de laatste 15 minuten de tomaatjes tussen de groenten en rooster ze kort mee.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Zeer lekker, alleen hoeven cherrytomaatjes niet ontveld te worden. Heeft geen enkel nut en je verliest enorm veel smaak.
  • Super simpel en geen omkijken meer naar. dit kan iedereen en smaakt heerlijk! Overigens doe ik er ook nog een hele knoflook, in schil bij. De teentjes kan je er heel gemakkelijk uit eten en zijn lekker (ze worden zacht qua structuur en smaak) en gezond.
  • Heerlijk recept. Is meteen favoriet geworden.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven