AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gegrilde oesterzwammen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gegrilde oesterzwammen recept Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Bosuitjes schoonmaken en in stukken van ca. 3 cm snijden. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier, grote exemplaren halveren. In pan 3 eetlepels olie verhitten. Sjalotjes ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Wijn toevoegen, laten verdampen en vervolgens beetje voor beetje 1 liter water toevoegen. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Ca. 10 minuten voor einde kooktijd sperziebonen erdoor scheppen. Kaas met kaasschaaf in plakken schaven. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Dun bestrijken met rest van olie. Oesterzwammen ca. 5 minuten grillen, halverwege keren. Bosui toevoegen en ca. 2 minuten meegrillen. Vier borden voorverwarmen. Risotto op warme borden scheppen. Oesterzwammen en bosui erop leggen. Garneren met oude kaas.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gegrilde oesterzwammen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /