Broccoli met champignons

Broccoli met champignons

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Was en snijd de broccoli en de champignons. Fruit de gesneden ui in de olie voeg de champignons en de knoflook toe. Laat alles zo'n 5 minuten zachtejs fruiten. Doe de broccoli erbij. Op smaak maken met peper, zout, ve-tsin en een kopje water. laat sudderen tot beetgaar (zo'n 10 - 15 minuten)

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broccoli met champignons recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 6 / 10 in 1 reactie
  • Waarom moet er in 's hemelsnaam ve-tsin in? Super ongezond en giga veel mensen zijn er allergisch voor (ik ook: benauwdheid, hartkloppingen, niet slapen, gejaagd gevoel, geen pretje). gewoon weglaten! Een beetje extra natuurlijke kruiden doet wonderen. Als je me niet gelooft, google dan maar eens 'smaakversters', dan zie je hoeveel mensen er niet tegen kunnen.
    Kees gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter