Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met champignons recept
Broccoli met champignons recept

Broccoli met champignons


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Was en snijd de broccoli en de champignons. Fruit de gesneden ui in de olie voeg de champignons en de knoflook toe. Laat alles zo'n 5 minuten zachtejs fruiten. Doe de broccoli erbij. Op smaak maken met peper, zout, ve-tsin en een kopje water. laat sudderen tot beetgaar (zo'n 10 - 1 5 minuten)

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broccoli met champignons recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Waarom moet er in 's hemelsnaam ve-tsin in? Super ongezond en giga veel mensen zijn er allergisch voor (ik ook: benauwdheid, hartkloppingen, niet slapen, gejaagd gevoel, geen pretje). gewoon weglaten! Een beetje extra natuurlijke kruiden doet wonderen. Als je me niet gelooft, google dan maar eens 'smaakversters', dan zie je hoeveel mensen er niet tegen kunnen.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven