Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van highking
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Neem het en strooi gelijkmatig de over het vlees.
- Vermeng dit goed door elkaar.
- Bak het vlees aan alle kanten goed aan .
- Alleen dicht schroeien.
- Snij in de tussen tijd de en kleine stukken.
- Schil de en snij deze in stukken.
- Neem het vlees uit de pan zet zet dit even apart.
- Doe nu de en de in de pan en bak dit voor 2 minuten door.
- Let op de mogen niet donker bakken.
- Vermeng hier de bij en bak dit voor 2 minuten even door.
- Voeg hier de kruiden bij ( en ) en vermeng dit goed met elkaar.
- Dit even laten bakken voor 1 minuut.
- Voeg nu het vlees en het mengsel bij elkaar en roerbak dit voor 2 minuten.
- Blus het mengsel met het .
- en laat dit voor twee uur zacht door koken op een laag vuur.
- Wel af en toe goed door roeren tegen aanplakken van de pan.
Het kan zijn dat het mengsel te dik wordt. - Voeg hier dan nog wat bij.
- U zult merken dat u een heerlijke goulash zet.
veel pezier en eetsmakelijk
Ook lekker om te maken
Variaties op Goulash
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulash | 23 | Vlees |
Hongaarse goulash | 9 | Stoofschotels |
Goulashsoep | 8 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 350 kcal | 17% | 1400 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |