MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pittige kippevleugeltjes

Pittige kippevleugeltjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Marineer de vleugeltjes in een mengsel van ketjap, kerriepoeder en chilipoeder (je kunt ook gemarineerde vleugetjes kopen). Verwarm de oven op de grillstand voor en bak vervolgens de vleugeltjes samen met een goede hoeveelheid piri piri kruiden aan. Blus het vervolgens af met een scheut rode wijn en laat dit nog even doorgaren. Leg in een ovenschaal de in ringen gesneden uien, klein gesneden knoflook en doe daar de vleugeltjes bij. Giet het wijnvocht erover en voeg vervolgens de basilicum en oregano toe. Grill het geheel nog zo'n 15 minuten (tot het lekker knapperig is) in de oven. Eet het als een hoofdgerecht met salade en gebakken aardappels. Als borrelhapje doet ie het altijd goed.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige kippevleugeltjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /