Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kippevleugeltjes recept
Pittige kippevleugeltjes recept

Pittige kippevleugeltjes


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Marineer de vleugeltjes in een mengsel van ketjap, kerriepoeder en chilipoeder (je kunt ook gemarineerde vleugetjes kopen). Verwarm de oven op de grillstand voor en bak vervolgens de vleugeltjes samen met een goede hoeveelheid piri piri kruiden aan. Blus het vervolgens af met een scheut rode wijn en laat dit nog even doorgaren. Leg in een ovenschaal de in ringen gesneden uien, klein gesneden knoflook en doe daar de vleugeltjes bij. Giet het wijnvocht erover en voeg vervolgens de basilicum en oregano toe. Grill het geheel nog zo'n 15 minuten (tot het lekker knapperig is) in de oven. Eet het als een hoofdgerecht met salade en gebakken aardappels. Als borrelhapje doet ie het altijd goed.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige kippevleugeltjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven