Pilaf met perziken

Pilaf met perziken

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Voorbereiding:
Kipfilets of kalkoenfilets in blokjes snijden.
Ui snipperen.
Perziken in blokjes snijden, bewaar het perzikensap.
Champignons in plakjes snijden.

Bereidingswijze:
Bak de kip even aan en doe de ui, champignons en knoflook uit de pers erbij even bakken en dan de ketjap en sambal erbij, laat dit even mee bakken.

Doe dan de tomatenpuree en de met de staafmixer fijngehakte tomaten erbij en roer even door.
Doe dan evenveel sap van de perziken als water erbij en de perzikblokjes, en de verkruimelde bouillontablet en laat dit alles even zachtjes sudderen, met ook de worcestersaus.

Bind de saus met maizena, breng eventueel op smaak met wat gemalen peper.

Serveer deze heerlijke saus met gekookte rijst en een groene salade of zoetzure komkommersalade.
Eet smakelijk!
Bron: © van een vriendin gekregen en zelf wat aangepast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pilaf met perziken recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

  • Persoonlijk gaan wij de volgende keer veel minder tomaat en geen puree erin doen. Ook de ketjap is a bit too much voor zo een zoet gerecht (ook dit is persoonlijk) door de nu zeer sterke tomaten/ketjap smaak blijft er niets van de perziksmaak over helaas. Verder wel een mooi recept.
    Rene gaf dit recept 5 sterren
  • Ik ga het maken voor 12 mensen, gaat goed komen!
    Nicole Schreurs gaf dit recept 5 sterren
  • Ik kan de fijngehakte tomaten niet terugvinden in de boodschappenlijst. Verder is het erg lekker, pilaf met een Oosters accent (dus iets pittiger)
    Lotje gaf dit recept 5 sterren
  • Geweldig, een makkelijk recept en snel klaar! Alleen de sambal past er niet zo goed bij, voor de rest heerlijk!
    Pipa gaf dit recept 4 sterren

Laat uw reactie achter