Mexicaanse kip

Mexicaanse kip

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de kip in stukken en strooi er peper, zout en kerrie over. Bak de kip in de boter. Snijd ondertussen de uien in stukken en voeg ze aan de kip toe en bak ze glazig. Voeg vervolgens het citroensap, de sambal, de ketchup, de ananasstukjes en 1 a 2 deciliter ananassap toe. Laat het geheel een half uurtje sudderen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mexicaanse kip recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

  • Héél lekker hotketchup vervangen door gewone ketchup voor de kinderen. Bedankt en voor herhaling vatbaar.
    Ignace gaf dit recept 5 sterren
  • Ik begrijp niet zo goed wat hier Mexicaans aan is, maar het is vast lekker.
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter