MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Mexicaanse kip

Mexicaanse kip recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de kip in stukken en strooi er peper, zout en kerrie over. Bak de kip in de boter. Snijd ondertussen de uien in stukken en voeg ze aan de kip toe en bak ze glazig. Voeg vervolgens het citroensap, de sambal, de ketchup, de ananasstukjes en 1 a 2 deciliter ananassap toe. Laat het geheel een half uurtje sudderen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mexicaanse kip recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Héél lekker hotketchup vervangen door gewone ketchup voor de kinderen. Bedankt en voor herhaling vatbaar.
  • Ik begrijp niet zo goed wat hier Mexicaans aan is, maar het is vast lekker.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /