Kipsalade

Kipsalade

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een beetje boter of olijfolie bruin. Snijd de prei klein, was deze en laat het goed uitlekken. Snijd de ananaspartjes een keer door en laat ook deze goed uitlekken. Meng in een kom de mayonaise, mosterd, suiker en wijn of ananassap goed door elkaar. Laat de kipfilet afkoelen en meng de filet, prei en ananas door de saus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kipsalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter