Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kip recept
Gevulde kip recept

Gevulde kip


Ingrediënten


3 2 1

Bereidingswijze


Voor de farce:
Het gehakt, fijngesneden sjalotten en de rozijnen goed mengen.
Het geklopte ei, de gehakte peterselie en de kruiden toevoegen.
Kip opvullen met dit mengsel en dichtnaaien.
In een schotel met boter bestrijken en in een voorverwarmde oven een 1 uur braden. Af en toe overgieten met de kippenbouillon.
Kwartier voor het einde de geschilde, ontpitte en in partjes de appels en de rozijnen toevoegen.
De saus laten inkoken.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Gevulde kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe hoog zet je de oven?
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven