Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kip recept
Gevulde kip recept

Gevulde kip


Ingrediënten


printad
3 2 1

Bereidingswijze


Voor de farce:
Het gehakt, fijngesneden sjalotten en de rozijnen goed mengen.
Het geklopte ei, de gehakte peterselie en de kruiden toevoegen.
Kip opvullen met dit mengsel en dichtnaaien.
In een schotel met boter bestrijken en in een voorverwarmde oven een 1 uur braden. Af en toe overgieten met de kippenbouillon.
Kwartier voor het einde de geschilde, ontpitte en in partjes de appels en de rozijnen toevoegen.
De saus laten inkoken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde kip recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe hoog zet je de oven?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven