AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Boerenomelet

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Boerenomelet recept Verdeel de sla over twee borden. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd deze fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui enkele minuten samen met de champignons.
Klop in een kom de eieren los met de melk, peper en een beetje zout.
Roer de ham erdoor. Giet het mengsel over de champignons in de koekenpan. Laat de omelet op een laag vuur net gaar worden. Laat de omelet op een bord glijden en snijd hem doormidden. Schuif de halve omeletten op de borden met sla. Strooi wat grofgehakte peterselie over de omeletten.
Serveer het met stokbrood, toast

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit boerenomelet recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Iets minder melk zou beter zijn.
  • Lekker, makkelijk, goed voor 2 personen!
  • Echt een heerlijke omelet!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /