Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenomelet recept
Boerenomelet recept

Boerenomelet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verdeel de sla over twee borden. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd deze fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui enkele minuten samen met de champignons.
Klop in een kom de eieren los met de melk, peper en een beetje zout.
Roer de ham erdoor. Giet het mengsel over de champignons in de koekenpan. Laat de omelet op een laag vuur net gaar worden. Laat de omelet op een bord glijden en snijd hem doormidden. Schuif de halve omeletten op de borden met sla. Strooi wat grofgehakte peterselie over de omeletten.
Serveer het met stokbrood, toast

Allergenen Informatie

Voor dit boerenomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Boerenomelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Iets minder melk zou beter zijn.
  • Lekker, makkelijk, goed voor 2 personen!
  • Echt een heerlijke omelet!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven