Boerenomelet

Boerenomelet

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verdeel de sla over twee borden. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd deze fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui enkele minuten samen met de champignons.
Klop in een kom de eieren los met de melk, peper en een beetje zout.
Roer de ham erdoor. Giet het mengsel over de champignons in de koekenpan. Laat de omelet op een laag vuur net gaar worden. Laat de omelet op een bord glijden en snijd hem doormidden. Schuif de halve omeletten op de borden met sla. Strooi wat grofgehakte peterselie over de omeletten.
Serveer het met stokbrood, toast
Bron: © kook kalender

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit boerenomelet recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

  • Lekker, makkelijk, goed voor 2 personen!
    Aellope gaf dit recept 4 sterren
  • Echt een heerlijke omelet!
    Sanne gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter