Souvlaki van varkenshaas

Souvlaki van varkenshaas

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de varkenshaas in blokjes van 3 bij 3 cm.
De tomaten in vieren snijden en de paprika in achten.
Rasp de komkommer en meng deze met de yoghurt en de geperste knoflook.
Breng deze tzatziki op smaak met peper en zout en zet in de koelkast.
Neem spiezen van 20 cm.
Doe hier nu steeds achtereenvolgens een stuk vlees, stuk tomaat, stuk vlees en een stuk paprika aan tot ze vol zijn.
Meng in een kommetje de olie met de azijn.
Strooi zout en peper over de souvlaki's en smeer ze met een kwastje in met het olie-azijnmengsel.
Bak de souvlaki's op een hete plaat of barbecue.
Keer ze geregeld en smeer regelmatig wat van het olie-azijnmengsel op de souvlaki's.
Zo wordt het vlees lekker mals en lekker van smaak.
Als de souvlaki's rondom bruin en van binnen gaar zijn, haal je ze van de plaat en strooi je er wat oregano over.
Besprenkel een beetje citroensap op de souvlaki's.
Serveer het met de tzatziki.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit souvlaki van varkenshaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter