AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Souvlaki van varkenshaas

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Souvlaki van varkenshaas recept Snijd de varkenshaas in blokjes van 3 bij 3 cm.
De tomaten in vieren snijden en de paprika in achten.
Rasp de komkommer en meng deze met de yoghurt en de geperste knoflook.
Breng deze tzatziki op smaak met peper en zout en zet in de koelkast.
Neem spiezen van 20 cm.
Doe hier nu steeds achtereenvolgens een stuk vlees, stuk tomaat, stuk vlees en een stuk paprika aan tot ze vol zijn.
Meng in een kommetje de olie met de azijn.
Strooi zout en peper over de souvlaki's en smeer ze met een kwastje in met het olie-azijnmengsel.
Bak de souvlaki's op een hete plaat of barbecue.
Keer ze geregeld en smeer regelmatig wat van het olie-azijnmengsel op de souvlaki's.
Zo wordt het vlees lekker mals en lekker van smaak.
Als de souvlaki's rondom bruin en van binnen gaar zijn, haal je ze van de plaat en strooi je er wat oregano over.
Besprenkel een beetje citroensap op de souvlaki's.
Serveer het met de tzatziki.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit souvlaki van varkenshaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /