Zalmsalade

Zalmsalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De gekookte aardappellen fijnstampen.
De zalm ontdoen van wervelstukjes en dan fijn prakken.
Ui en augurken en tomaat in kleine stukjes snijden (heel fijn).
De eieren ook in kleine stukjes snijden.
Alles door elkaar mengen en naar smaak de wiskey saus, tomatenketchup en de mayonaise toevoegen.
Je kunt hem ook mooi opmaken voor als er iemand komt eten. Het smaakt lekker op stokbrood of toast, maar ook zo voor als het een warme dag is en je geen zin hebt in warm eten. Ik zou zeggen smakelijk eten. En het is niet in een specifieke categorie te zetten. Het is als maaltijd maar ook voor de borrel of lunch of wanneer je trek hebt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalmsalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter