Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Patatos bravos met bacon recept
Patatos bravos met bacon recept

Patatos bravos met bacon


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een braadpan. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van circa 3 cm. Bak de aardappelen in de olie tot ze mooi goudbruin zijn. Leg ze op een schaal en houd ze warm in de oven. Giet alle olie in een kommetje. Doe 1 eetlepel van de gebruikte olie in de braadpan en verhit. Doe er een halve theelepel gemalen peper en de cayennepeper in. Pel de ui en het look en hak ze fijn. Fruit ze in de pan tot ze glazig zijn. Snijd de bacon of het spek in blokjes en bak de ui en de knoflook. Giet alles over de aardappelen en schep om. Verdeel over 4 bordjes en dien onmiddelijk op.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit patatos bravos met bacon recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven