AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Aardappel-wortelpuree

Ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappel-wortelpuree recept Schil de aardappelen en kook ze in 25 minuten gaar. Maak de worteltjes schoon en kook ze in 10 minuten gaar. Giet de aardappelen en worteltjes af en laat ze droog koken. Pel en snipper de ui. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig. Pureer de aardappelen met worteltjes. Voeg de ui, 4 eetlepels olijfolie en bieslook toe. Meng alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappel-wortelpuree recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoi,ik vindt het perfect
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /