MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Vijgen met warme geitenkaas

Vijgen met warme geitenkaas recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg hierop de geitenkaasjes. Druppel op ieder kaasje 1 of 2 druppels balsamicoazijn en een beetje honing. Laat de kaasjes in ca. 10 minuten warm worden. Was intussen de vijgen en snijd ze van bovenaf deels in vieren. Duw het vruchtvlees enigszins uiteen. Doe in elke vijg een warm geitenkaasje.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vijgen met warme geitenkaas recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /