Vijgen met warme geitenkaas

Vijgen met warme geitenkaas

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg hierop de geitenkaasjes. Druppel op ieder kaasje 1 of 2 druppels balsamicoazijn en een beetje honing. Laat de kaasjes in ca. 10 minuten warm worden. Was intussen de vijgen en snijd ze van bovenaf deels in vieren. Duw het vruchtvlees enigszins uiteen. Doe in elke vijg een warm geitenkaasje.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vijgen met warme geitenkaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter