AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Vijgen met warme geitenkaas

Ingrediënten

Bereidingswijze

Vijgen met warme geitenkaas recept Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg hierop de geitenkaasjes. Druppel op ieder kaasje 1 of 2 druppels balsamicoazijn en een beetje honing. Laat de kaasjes in ca. 10 minuten warm worden. Was intussen de vijgen en snijd ze van bovenaf deels in vieren. Duw het vruchtvlees enigszins uiteen. Doe in elke vijg een warm geitenkaasje.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vijgen met warme geitenkaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /