Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijgen met warme geitenkaas recept
Vijgen met warme geitenkaas recept

Vijgen met warme geitenkaas


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg hierop de geitenkaasjes. Druppel op ieder kaasje 1 of 2 druppels balsamicoazijn en een beetje honing. Laat de kaasjes in ca. 10 minuten warm worden. Was intussen de vijgen en snijd ze van bovenaf deels in vieren. Duw het vruchtvlees enigszins uiteen. Doe in elke vijg een warm geitenkaasje.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vijgen met warme geitenkaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Zoete gluiperds
  'Te veel' van iets eten is nooit goed, maar in het geval van suiker al helemaal niet. Slecht voor de tanden, slecht voor de lijn, slecht voor je energiehuishouding. Kortom,je kunt de inname van suiker maar beter tot een minimum beperken. Het lastige is alleen dat het vrijwel overal in voorkomt.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven