Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse Churros recept
Spaanse Churros recept

Spaanse Churros


Ingrediënten


printad
102 1 6

Bereidingswijze


Breng het water met de boter en zout aan de kook. Voeg de bloem in
één keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat.
Roer er van het vuur af de eieren door.
Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180°C
verhitte frituurvet.
Bak de churros in ± 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse churros recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 23 recensies

  • Super, bedankt voor het recept!
  • Dit ga ik zeker proberen, ik heb ze vaak in Spanje gegeten en vond ze super lekker. Ik ben benieuwd hoor! Alvast toch mijn dank voor het recept.
  • 3 tot 4 deciliter of driekwart deciliter?
  • Wow wat een goed recept! Ik ben hier super blij mee, ik heb ze gisteren gemaakt en ze waren verrukkelijk!
  • Die Churros zijn super lekker!
  • 3/4 deciliter? Sorry, heb daar toch serieuze twjfels over.
  • Hoeveel gram suiker en kaneel poeder moet je gebruiken?
  • Ik zal het morgen eens uit proberen.
  • Het is heerlijk, ik heb ze samen met een vriendin gemaakt die spaans is.
  • Wauw! Super makkelijk, en super lekker! :D ik ben erg blij met dit recept.
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven