MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spaanse Churros

Spaanse Churros recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Breng het water met de boter en zout aan de kook. Voeg de bloem in
één keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat.
Roer er van het vuur af de eieren door.
Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180°C
verhitte frituurvet.
Bak de churros in ± 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse churros recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Super, bedankt voor het recept!
  • Dit ga ik zeker proberen, ik heb ze vaak in Spanje gegeten en vond ze super lekker. Ik ben benieuwd hoor! Alvast toch mijn dank voor het recept.
  • 3 tot 4 deciliter of driekwart deciliter?
  • Wow wat een goed recept! Ik ben hier super blij mee, ik heb ze gisteren gemaakt en ze waren verrukkelijk!
  • Die Churros zijn super lekker!
  • 3/4 deciliter? Sorry, heb daar toch serieuze twjfels over.
  • Hoeveel gram suiker en kaneel poeder moet je gebruiken?
  • Ik zal het morgen eens uit proberen.
  • Het is heerlijk, ik heb ze samen met een vriendin gemaakt die spaans is.
  • Wauw! Super makkelijk, en super lekker! :D ik ben erg blij met dit recept.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /