Spaanse Churros

Spaanse Churros

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Breng het water met de boter en zout aan de kook. Voeg de bloem in
één keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat.
Roer er van het vuur af de eieren door.
Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180°C
verhitte frituurvet.
Bak de churros in ± 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse churros recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (23)

  • Super, bedankt voor het recept!
    Tom gaf dit recept 4 sterren
  • Dit ga ik zeker proberen, ik heb ze vaak in Spanje gegeten en vond ze super lekker. Ik ben benieuwd hoor! Alvast toch mijn dank voor het recept.
    Hafida gaf dit recept 5 sterren
  • 3 tot 4 deciliter of driekwart deciliter?
    Dianne gaf dit recept 5 sterren
  • Wow wat een goed recept! Ik ben hier super blij mee, ik heb ze gisteren gemaakt en ze waren verrukkelijk!
    Selia gaf dit recept 5 sterren
  • Die Churros zijn super lekker!
    Vincent gaf dit recept 5 sterren
  • 3/4 deciliter? Sorry, heb daar toch serieuze twjfels over.
    Marc Baeten gaf dit recept 5 sterren
  • Hoeveel gram suiker en kaneel poeder moet je gebruiken?
    Danny gaf dit recept 5 sterren
  • Ik zal het morgen eens uit proberen.
    Paula gaf dit recept 5 sterren
  • Het is heerlijk, ik heb ze samen met een vriendin gemaakt die spaans is.
    5858 gaf dit recept 5 sterren
  • Wauw! Super makkelijk, en super lekker! :D ik ben erg blij met dit recept.
    Jessie gaf dit recept 5 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter