Pangsit goreng

Pangsit goreng

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruiden (naar smaak) en draai er 80 balletjes van. Haal de loempiavellen los, snijd ze in vieren en leg op elk velletje een gehaktballetje.
Smeer de randen in met ei en vouw elk velletje tot een driehoek.
Smeer een punt van de driehoek in met ei en plak de tegenovergestelde punt erop, zodat een soort bootje ontstaat.
Frituur ze in hete olie en laat ze uitlekken.
Dien ze warm op met pangsitsaus.
Bron: © Janneke's Receptenpagina

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pangsit goreng recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter