Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangsit goreng recept
Pangsit goreng recept

Pangsit goreng


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Meng het gehakt met de kruiden (naar smaak) en draai er 80 balletjes van. Haal de loempiavellen los, snijd ze in vieren en leg op elk velletje een gehaktballetje.
Smeer de randen in met ei en vouw elk velletje tot een driehoek.
Smeer een punt van de driehoek in met ei en plak de tegenovergestelde punt erop, zodat een soort bootje ontstaat.
Frituur ze in hete olie en laat ze uitlekken.
Dien ze warm op met pangsitsaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pangsit goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven