Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas uienbroodjes recept
Kaas uienbroodjes recept

Kaas uienbroodjes


Ingrediënten


printad
3

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Maak van de bloem, gist, boter, water, zout en suiker een soepel deeg. Leg intussen bakpapier op een bakplaat, snijd de uien en rasp de kaas. Stuif flink bloem op een werkblad en rol het deeg uit tot een lap van 50x70 cm. Verdeel de uienringen erover en hierop de kaas. Maal er wat peper over. Rol op vanaf een lange kant. De rol nog verder uittrekken en rollen tot een dunne rol. Plakjes van 1 cm snijden, ze op enige afstand van elkaar op het bakblik leggen en nog 15 min laten rijzen. 12 min bakken in het midden van de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaas uienbroodjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Ik ben het op dit moment aan het maken, nouja een variantie erop. IngrediŽnten voor het deeg heb ik zoals hierboven genomen. Na kneden 20 min. laten rijzen, daarna uitgerold, toen heb ik 4 uien, 1 paprika en handje vol geraspte kaas erover gestrooid. Het geheel opgerold, en in plakken van ong. 2 cm dik gesneden. Die plat op het bakblik gelegd (ik kom op ong. 16 stuks). Toen nog eens een half uurtje laten rusten onder een theedoek. Daarna 20/25 min in de oven op 220. Ben benieuwd hoe ze smaken.
  • Helaas klopt het recept niet helemaal. Ik mis de eerste rijstijd, er is lang niet genoeg deeg voor 50x70 lap en een lap deeg met uiringen en kaas erin oprollen en dan snijden in stukken van 1 cm! En de baktijd is veel te kort! Ik vraag me af of dit recept uitgeprobeerd is. Brood is het bijna niet te noemen, eerder een soort opgerolde pizza.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven