Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas uienbroodjes recept
Kaas uienbroodjes recept

Kaas uienbroodjes


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Maak van de bloem, gist, boter, water, zout en suiker een soepel deeg. Leg intussen bakpapier op een bakplaat, snijd de uien en rasp de kaas. Stuif flink bloem op een werkblad en rol het deeg uit tot een lap van 50x70 cm. Verdeel de uienringen erover en hierop de kaas. Maal er wat peper over. Rol op vanaf een lange kant. De rol nog verder uittrekken en rollen tot een dunne rol. Plakjes van 1 cm snijden, ze op enige afstand van elkaar op het bakblik leggen en nog 15 min laten rijzen. 12 min bakken in het midden van de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit kaas uienbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Kaas uienbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Ik ben het op dit moment aan het maken, nouja een variantie erop. IngrediŽnten voor het deeg heb ik zoals hierboven genomen. Na kneden 20 min. laten rijzen, daarna uitgerold, toen heb ik 4 uien, 1 pap... Lees reactie
  • Helaas klopt het recept niet helemaal. Ik mis de eerste rijstijd, er is lang niet genoeg deeg voor 50x70 lap en een lap deeg met uiringen en kaas erin oprollen en dan snijden in stukken van 1 cm! En... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven