AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevulde eieren

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevulde eieren recept Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat ze afkoelen.
Halveer de afgekoelde eieren en verwijder de dooier.
Doe deze in een apart schaaltje en vermeng deze met de mayonaise en de kruiden.
Kruid vooral naar smaak.
Doe de eimassa in een slagroomspuit en garneer de uitgeholde eieren met een mooi toefje eimengsel.
Heerlijk hapje voor bij de borrel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde eieren recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /