Gevulde eieren

Gevulde eieren

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat ze afkoelen.
Halveer de afgekoelde eieren en verwijder de dooier.
Doe deze in een apart schaaltje en vermeng deze met de mayonaise en de kruiden.
Kruid vooral naar smaak.
Doe de eimassa in een slagroomspuit en garneer de uitgeholde eieren met een mooi toefje eimengsel.
Heerlijk hapje voor bij de borrel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde eieren recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter