AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevulde champignons met boursin

15 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevulde champignons met boursin recept Wrijf de champignons schoon en haal de steeltjes eraf, maar hou deze bij. Doe bij de steeltjes de hamblokjes en één of twee teentjes look. doe dit alles in de mixer en mix dit een paar keer, niet te lang. Doe het mengsel in een mengkom en doe er de boursincuisine aan toe. Begin met een half potje. Achteraf kan men altijd nog toevoegen. Doe er ook wat zout en peper een beetje oregano en basilicum aan toe en meng dit alles goed dooreen. Met dit mengsel vul je nu de champignons. Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel en leg er de champignons in. 30 minuten in de oven op 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde champignons met boursin recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Waarschijnlijk is de peterselie voor garnering bestemd? Iets meer info over de hoeveelheden lijkt me nuttig. In plaats van 30 minuten bij 180 gr C kan je ook voor 5 minuutjes in de magnetron bij vol vermogen (~700 Watt) kiezen. Je champignons blijven dan mooier blank en het geheel is toch warm en gaar.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /