MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevulde champignons met boursin

Gevulde champignons met boursin recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Wrijf de champignons schoon en haal de steeltjes eraf, maar hou deze bij. Doe bij de steeltjes de hamblokjes en één of twee teentjes look. doe dit alles in de mixer en mix dit een paar keer, niet te lang. Doe het mengsel in een mengkom en doe er de boursincuisine aan toe. Begin met een half potje. Achteraf kan men altijd nog toevoegen. Doe er ook wat zout en peper een beetje oregano en basilicum aan toe en meng dit alles goed dooreen. Met dit mengsel vul je nu de champignons. Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel en leg er de champignons in. 30 minuten in de oven op 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde champignons met boursin recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Waarschijnlijk is de peterselie voor garnering bestemd? Iets meer info over de hoeveelheden lijkt me nuttig. In plaats van 30 minuten bij 180 gr C kan je ook voor 5 minuutjes in de magnetron bij vol vermogen (~700 Watt) kiezen. Je champignons blijven dan mooier blank en het geheel is toch warm en gaar.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /