Gevulde champignons met boursin

Gevulde champignons met boursin

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Wrijf de champignons schoon en haal de steeltjes eraf, maar hou deze bij. Doe bij de steeltjes de hamblokjes en één of twee teentjes look. doe dit alles in de mixer en mix dit een paar keer, niet te lang. Doe het mengsel in een mengkom en doe er de boursincuisine aan toe. Begin met een half potje. Achteraf kan men altijd nog toevoegen. Doe er ook wat zout en peper een beetje oregano en basilicum aan toe en meng dit alles goed dooreen. Met dit mengsel vul je nu de champignons. Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel en leg er de champignons in. 30 minuten in de oven op 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde champignons met boursin recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Waarschijnlijk is de peterselie voor garnering bestemd? Iets meer info over de hoeveelheden lijkt me nuttig. In plaats van 30 minuten bij 180 gr C kan je ook voor 5 minuutjes in de magnetron bij vol vermogen (~700 Watt) kiezen. Je champignons blijven dan mooier blank en het geheel is toch warm en gaar.
    jozik gaf dit recept 3 sterren

Laat uw reactie achter