MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Vlierbloesemlimonade

Vlierbloesemlimonade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de trossen vlierbloesem in een goed schoongemaakte emmer. Pers de citroenen en doe sap en schillen erbij. Doe de suiker erbij. Doe het citroenzuur erbij. Giet het kokend water er overheen. Goed roeren tot de suiker is opgelost. Dek de emmer af en laar 24 uur staan. Zeef het mengsel door kaasdoek. Het resultaat is een mooie siroop. doe de siroop in schone flessen. Voor de limonade de siroop ongeveer 5 maal verdunnen. De siroop is minstens 2 jaar houdbaar op een koele donkere plek doe

Serveersuggesties

Je kunt er ook een paar takjes munt bij doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vlierbloesemlimonade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Echt heerlijk! Helemaal met een ijsklontje op een warme zomerdag. Ik heb het recept gehalveerd en heb toch 5 halve liter flesjes vol.
  • Lol en lekker!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /