Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlierbloesemlimonade recept
Vlierbloesemlimonade recept

Vlierbloesemlimonade


Ingrediënten


printad
3 2

Bereidingswijze


Doe de trossen vlierbloesem in een goed schoongemaakte emmer. Pers de citroenen en doe sap en schillen erbij. Doe de suiker erbij. Doe het citroenzuur erbij. Giet het kokend water er overheen. Goed roeren tot de suiker is opgelost. Dek de emmer af en laar 24 uur staan. Zeef het mengsel door kaasdoek. Het resultaat is een mooie siroop. doe de siroop in schone flessen. Voor de limonade de siroop ongeveer 5 maal verdunnen. De siroop is minstens 2 jaar houdbaar op een koele donkere plek doe

Serveersuggesties

Je kunt er ook een paar takjes munt bij doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vlierbloesemlimonade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Echt heerlijk! Helemaal met een ijsklontje op een warme zomerdag. Ik heb het recept gehalveerd en heb toch 5 halve liter flesjes vol.
  • Lol en lekker!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven