Koffielikeur

Koffielikeur

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in een goed sluitende fles of pot van minstens 1 liter, iedere dag een keertje goed schudden. Minimaal 4 weken laten staan, zeven en in karaf doen.
Bron: © Van een vriendin gekregen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit koffielikeur recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Uw recept van koffie likeur is verre van volledig. Hoelang moet ik deze likeur laten staan voor hij gefilterd kan worden? Wanneer is de smaak op zijn best? Zomaar enkele vragen.
    M. van Beek gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter