Glühwein

Glühwein

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Boen de sinaasappel schoon en snijd hem in plakken. Giet de wijn in een pan (geen aluminium want dat beïnvloedt de smaak) en voeg de plakken sinaasappel, kaneel, kruidnagel en suiker toe. Verwarm het wijnmengsel 30 minuten op laag vuur. Zorg ervoor dat de glühwein niet gaat koken, want dan vervliegt de alcohol.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit glühwein recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter