Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scroppino recept
Scroppino recept
Laatste update: 28 december 2015 om 21:12

Scroppino


Ingrediënten


87 1 4

Bereidingswijze


Klop met een blender alle ingrediŽnten tot een luchtig en schuimend geheel. Serveren in de ijsgekoelde glazen met een lepel

Allergenen Informatie

Voor dit scroppino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Scroppino heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies

 • Top recept. Overheerlijk!
 • Bevroren wodka... Alcohol is volgens mijn weten niet te bevriezen en lijkt me verder ook lastig in glazen te krijgen... Maar ik ga dit zeker proberen!
 • Een Godendrank! 10 sterren!
 • Bevroren Wodka, dat vind ik knap ;) Ga 't dalijk even uitproberen.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
  Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven