Tortilla wraps zelf maken

Tortilla wraps zelf maken

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ingredienten mengen en het deeg 5 minuten kneden. Afdekken met een vochtige doek en een half uur laten rusten. Deeg in 6 stukken verdelen. Van elk stuk een balletje maken en dit uitrollen. Verhit een koekepan en bak de tortilla's een minuut per kant in een droge pan of evt met een beetje olie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tortilla wraps zelf maken recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (15)

  • Lekker simpel met goed resulaat. En ook nog erg leuk om te doen!
    maansneeuw gaf dit recept 4 sterren
  • Fijn een recept zonder al die foute E nummers. Moet het nog uitproberen.
    Elfri gaf dit recept 5 sterren
  • Goed en simpel recept, we hebben er shoarma vlees in gerold...
    Hans gaf dit recept 5 sterren
  • Fantastisch simpel recept als basis voor mijn meeste lekkere vullingen. Super.
    Frederik gaf dit recept 5 sterren
  • Werkte goed, gebruik bij het uitrollen wel genoeg bloem want het deeg kan erg plakken. Bedankt!
    Peter gaf dit recept 5 sterren
  • Een erg leuk recept! Ik moest voor school een recept hebben om te maken, en nu vind ik zit! Hartstikke leuk.
    Dais gaf dit recept 5 sterren
  • Bedankt, nog lekkerder dan kant en klaar uit de winkel, Ún .. veel goedkoper.
    Ria gaf dit recept 5 sterren
  • Lekker makkelijk en snel klaar. Bedankt!
    Hans Planken gaf dit recept 5 sterren
  • Heerlijk en de kinderen hebben mee geholpen! Bedankt voor het recept!
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Als je het rauwe deeg vult en dan in de oven doet, hoe moet dat?
    Wouter gaf dit recept 4 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter