MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spaans tomatenbrood

Spaans tomatenbrood recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Halveer de tomaten en knoflookteentjes. Rooster het brood. Leg alles op een schaal en zet hem op tafel. Dit Spaans broodje maak je als volgt: Wrijf het brood in met knoflook en vervolgens met tomaat. Bestrooi het met zout, sprenkel wat olijfolie erover en eten maar. Dit is een echte spaanse boterham, voor Sinterklaas kun je figuren van het brood maken: bijvoorbeeld mijters ervan snijden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaans tomatenbrood recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /