Spaans tomatenbrood

Spaans tomatenbrood

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Halveer de tomaten en knoflookteentjes. Rooster het brood. Leg alles op een schaal en zet hem op tafel. Dit Spaans broodje maak je als volgt: Wrijf het brood in met knoflook en vervolgens met tomaat. Bestrooi het met zout, sprenkel wat olijfolie erover en eten maar. Dit is een echte spaanse boterham, voor Sinterklaas kun je figuren van het brood maken: bijvoorbeeld mijters ervan snijden.
Bron: © Life & Cooking

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaans tomatenbrood recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter