Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaans tomatenbrood recept
Spaans tomatenbrood recept

Spaans tomatenbrood


Ingrediënten


printad
3

Bereidingswijze


Halveer de tomaten en knoflookteentjes. Rooster het brood. Leg alles op een schaal en zet hem op tafel. Dit Spaans broodje maak je als volgt: Wrijf het brood in met knoflook en vervolgens met tomaat. Bestrooi het met zout, sprenkel wat olijfolie erover en eten maar. Dit is een echte spaanse boterham, voor Sinterklaas kun je figuren van het brood maken: bijvoorbeeld mijters ervan snijden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaans tomatenbrood recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
  Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven