Zoet-zure komkommer

Zoet-zure komkommer

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

4 uur van te voren (minimaal): Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder het zaad met een theelepel. Snijd de komkommer in niet te dunne plakjes. Meng suiker en azijn en proef of de marinade naar smaak is. Voeg eventueel suiker of azijn toe. Voeg hierbij de ui en de peper. Zet dit geheel afgesloten 4 uur in de koelkast. Heerlijk fris bij indische gerechten of gemende salade

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoet-zure komkommer recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 9.5 / 10 in 4 reacties
  • Heerlijk recept lekker fris van smaak
    Ivonne Matser gaf dit recept 5/5 sterren
  • Zonder ui ook erg lekker over de bloemkool en de bruine bonen.
    Diana gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heerlijk! Lekker fris, ik ga het nog veel vaker maken.
    Corrie gaf dit recept 4/5 sterren
  • Zit ze nu met mijn tante te maken, hoop wel dat het lekker smaakt.
    Li-Anne gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter