AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zoet-zure komkommer

10 1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zoet-zure komkommer recept 4 uur van te voren (minimaal): Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder het zaad met een theelepel. Snijd de komkommer in niet te dunne plakjes. Meng suiker en azijn en proef of de marinade naar smaak is. Voeg eventueel suiker of azijn toe. Voeg hierbij de ui en de peper. Zet dit geheel afgesloten 4 uur in de koelkast. Heerlijk fris bij indische gerechten of gemende salade

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoet-zure komkommer recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies

  • Heerlijk recept lekker fris van smaak
  • Zonder ui ook erg lekker over de bloemkool en de bruine bonen.
  • Heerlijk! Lekker fris, ik ga het nog veel vaker maken.
  • Zit ze nu met mijn tante te maken, hoop wel dat het lekker smaakt.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /