Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoet-zure komkommer recept
Zoet-zure komkommer recept

Zoet-zure komkommer


Ingrediënten


10 1 1

Bereidingswijze


4 uur van te voren (minimaal): Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder het zaad met een theelepel. Snijd de komkommer in niet te dunne plakjes. Meng suiker en azijn en proef of de marinade naar smaak is. Voeg eventueel suiker of azijn toe. Voeg hierbij de ui en de peper. Zet dit geheel afgesloten 4 uur in de koelkast. Heerlijk fris bij indische gerechten of gemende salade

Allergenen Informatie

Voor dit zoet-zure komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Zoet-zure komkommer heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies

  • Heerlijk recept lekker fris van smaak
  • Zonder ui ook erg lekker over de bloemkool en de bruine bonen.
  • Heerlijk! Lekker fris, ik ga het nog veel vaker maken.
  • Zit ze nu met mijn tante te maken, hoop wel dat het lekker smaakt.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven