Stoofperen

Stoofperen

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Peren schillen en alles in de pan doen. Eerst laten koken en dan op zacht vuur laten garen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofperen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (6)

Gemiddelde score 9.7 / 10 in 6 reacties
 • Net als de vorige reacties kan ik beamen dat het echt de allerlekkerste peertjes zijn. Het is smullen geblazen wanneer ik ze op tafel zet. Had ze nog nooit gemaakt en nu in de afgelopen maand al 2 keer :) Superrecept en zo eenvoudig en snel!
  Desiree gaf dit recept 5/5 sterren
 • Heel makkelijk en echt heerlijk recept.
  Marie-Josť gaf dit recept 5/5 sterren
 • Super recept! Was zo klaar. Ik had 1,5 kilo peren dus de hoeveelheden voor het recept ook 1,5 gedaan. Heb wel het idee dat ik daardoor iets te veel suiker heb gebruikt. Ik heb ook wat meer port er bij gedaan. Sommige recepten zeggen zelfs dat je meer dan een halve fles er bij moet gooien. Maar eigenlijk is 2 glaasjes ook wel prima. Fijn recept, dank je biancalotte!
  Olivia gaf dit recept 4/5 sterren
 • Super simpel recept maar ze waren echt fantastisch. Nog nooit zo lekker gehad.
  Richard gaf dit recept 5/5 sterren
 • Zomaar een alternatief. Ik had geen citroensap, wel 7Up (eigenlijk een onbekend ander merk) Dus ik dacht: "weet je wat ik laat de suiker achterwege het water en de citroensap ook en vervang die allen door mijn citroendrank" (markant lemon&lime) Eindresultaat was uitstekend!
  Yarreth gaf dit recept 5/5 sterren
 • Heerlijk simpel recept! Lekkerder dan dit heb ik ze nog niet gegeten :)
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter