Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofperen recept
Stoofperen recept

Stoofperen


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Peren schillen en alles in de pan doen. Eerst laten koken en dan op zacht vuur laten garen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofperen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 6 recensies

  • Net als de vorige reacties kan ik beamen dat het echt de allerlekkerste peertjes zijn. Het is smullen geblazen wanneer ik ze op tafel zet. Had ze nog nooit gemaakt en nu in de afgelopen maand al 2 keer :) Superrecept en zo eenvoudig en snel!
  • Heel makkelijk en echt heerlijk recept.
  • Super recept! Was zo klaar. Ik had 1,5 kilo peren dus de hoeveelheden voor het recept ook 1,5 gedaan. Heb wel het idee dat ik daardoor iets te veel suiker heb gebruikt. Ik heb ook wat meer port er bij gedaan. Sommige recepten zeggen zelfs dat je meer dan een halve fles er bij moet gooien. Maar eigenlijk is 2 glaasjes ook wel prima. Fijn recept, dank je biancalotte!
  • Super simpel recept maar ze waren echt fantastisch. Nog nooit zo lekker gehad.
  • Zomaar een alternatief. Ik had geen citroensap, wel 7Up (eigenlijk een onbekend ander merk) Dus ik dacht: "weet je wat ik laat de suiker achterwege het water en de citroensap ook en vervang die allen door mijn citroendrank" (markant lemon&lime) Eindresultaat was uitstekend!
  • Heerlijk simpel recept! Lekkerder dan dit heb ik ze nog niet gegeten :)


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven