Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindakaas recept
Pindakaas recept

Pindakaas


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Doe alles in een keukenmachine en laat (pulserend) alles goed fijn malen. Als je iets grovere pindakaas wilt houd je een hand vol pinda's over en doe je die er wat later bij. Een heerlijke, eerlijke pindakaas die je niet de hele dag blijft proeven en bijzonder gezond om 1 maal per dag een boterham met deze pindakaas te eten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pindakaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven