Komkommer zoetzuur

Komkommer zoetzuur

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Breng in een pan de suiker, azijn en het zout aan de kook. Laat dit alles zachtjes koken totdat de suiker opgelost is. Was de komkommer en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de pepers zonder zaad in flinterdunne ringetjes. Doe nu het azijnmengsel over de groenten en laat kort intrekken.
Bron: © van mij zelf

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit komkommer zoetzuur recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (3)

Gemiddelde score 10 / 10 in 3 reacties
  • Ik ga denk ik voor 2 komkommers (normale maat, of wat ik een normale komkommer vind dan) 1 peper, 1 ui, een kopje azijn, kopjes suiker en een kopje water. En dan een nacht in de koelkast.
    David gaf dit recept 5/5 sterren
  • Volgens mij klopt het recept helemaal niet. Bakker zijnde werk ik met correcte gewichten en "1 komkommer" is niet direct een gewicht. Het kan er zelfs een hele komkommer "naast zijn" afhankelijk van de grootte van de gebruikte komkommer. Voorts vind ik 200 gram suiker, vergeleken met de som van het gewicht van de andere ingredienten, heeeeeeel erg zoet.
    Andre gaf dit recept 5/5 sterren
  • Volgens mij klopt de hoeveelheid suiker niet? Ik heb maar 20 gram gedaan i.p.v. 200 gram.
    gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter