MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevulde courgette

Gevulde courgette recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de courgettes doormidden en haal een kwart van het middelste eruit. Smeer de courgette in met olijfolie en leg de helften in een schaal die ingevet is met olijfolie. Verwarm de courgettes 20 minuten om ze zacht te laten worden in een oven op 200 graden C. Snipper de ui en peterselie en fruit deze in een koekenpan. Voeg het gehakt toe en peper en zout en laat het mengsel in 20 minuten gaar worden. Vul de courgette helften met het gehaktmengsel, doe ze terug in de ovenschaal, schep 2 eetlepels creme fraiche erover en bestrooi ze met geraspte kaas. Bak ze in 20 minuten gaar en bestrooi met peterselie.

Serveersuggesties

Ook stukjes tomaat in het mengsel zijn erg lekker. Dit gerecht is goed te combineren met bijvoorbeeld rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde courgette recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Recept een duurt dus 3 maal 20 minuten.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /