Gevulde courgette

Gevulde courgette

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de courgettes doormidden en haal een kwart van het middelste eruit. Smeer de courgette in met olijfolie en leg de helften in een schaal die ingevet is met olijfolie. Verwarm de courgettes 20 minuten om ze zacht te laten worden in een oven op 200 graden C. Snipper de ui en peterselie en fruit deze in een koekenpan. Voeg het gehakt toe en peper en zout en laat het mengsel in 20 minuten gaar worden. Vul de courgette helften met het gehaktmengsel, doe ze terug in de ovenschaal, schep 2 eetlepels creme fraiche erover en bestrooi ze met geraspte kaas. Bak ze in 20 minuten gaar en bestrooi met peterselie.
Bron: © idee uit supermarktblaadje, maar erg aangepast

Serveersuggesties

Ook stukjes tomaat in het mengsel zijn erg lekker. Dit gerecht is goed te combineren met bijvoorbeeld rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde courgette recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Recept een duurt dus 3 maal 20 minuten.
    Marianne gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter