Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette recept
Gevulde courgette recept

Gevulde courgette


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Snijd de courgettes doormidden en haal een kwart van het middelste eruit. Smeer de courgette in met olijfolie en leg de helften in een schaal die ingevet is met olijfolie. Verwarm de courgettes 20 minuten om ze zacht te laten worden in een oven op 200 graden C. Snipper de ui en peterselie en fruit deze in een koekenpan. Voeg het gehakt toe en peper en zout en laat het mengsel in 20 minuten gaar worden. Vul de courgette helften met het gehaktmengsel, doe ze terug in de ovenschaal, schep 2 eetlepels creme fraiche erover en bestrooi ze met geraspte kaas. Bak ze in 20 minuten gaar en bestrooi met peterselie.

Serveersuggesties

Ook stukjes tomaat in het mengsel zijn erg lekker. Dit gerecht is goed te combineren met bijvoorbeeld rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde courgette recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Recept een duurt dus 3 maal 20 minuten.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven