MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gebakken witlof

Gebakken witlof recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voorbereiding: Snijd de bittere kernen kegelvormig uit de witlofstruikjes. Kook ze in weinig water met zout in ca. 8 minuten beetgaar en laat goed uitlekken. Bereiding: Halveer witlofstruikjes in de lengte. Verhit de boter in een (koeken)pan met dikke bodem. Roer er de suiker, citroensap of azijn en wat zout en peper door. Laat de struikjes witlof in ca. 5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin kleuren en keer ze halverwege de baktijd voorzichtig om. Bedruppel ze met bakboter.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken witlof recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Dit recept heb ik met Kerst bij de gevulde kalkoen gegeven. Viel bij alle gasten en ook mijzelf erg in de smaak en is supergemakkelijk te maken.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /