AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gebakken witlof

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gebakken witlof recept Voorbereiding: Snijd de bittere kernen kegelvormig uit de witlofstruikjes. Kook ze in weinig water met zout in ca. 8 minuten beetgaar en laat goed uitlekken. Bereiding: Halveer witlofstruikjes in de lengte. Verhit de boter in een (koeken)pan met dikke bodem. Roer er de suiker, citroensap of azijn en wat zout en peper door. Laat de struikjes witlof in ca. 5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin kleuren en keer ze halverwege de baktijd voorzichtig om. Bedruppel ze met bakboter.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken witlof recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept heb ik met Kerst bij de gevulde kalkoen gegeven. Viel bij alle gasten en ook mijzelf erg in de smaak en is supergemakkelijk te maken.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /