Gebakken witlof

Gebakken witlof

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Voorbereiding: Snijd de bittere kernen kegelvormig uit de witlofstruikjes. Kook ze in weinig water met zout in ca. 8 minuten beetgaar en laat goed uitlekken. Bereiding: Halveer witlofstruikjes in de lengte. Verhit de boter in een (koeken)pan met dikke bodem. Roer er de suiker, citroensap of azijn en wat zout en peper door. Laat de struikjes witlof in ca. 5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin kleuren en keer ze halverwege de baktijd voorzichtig om. Bedruppel ze met bakboter.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken witlof recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Dit recept heb ik met Kerst bij de gevulde kalkoen gegeven. Viel bij alle gasten en ook mijzelf erg in de smaak en is supergemakkelijk te maken.
    Ria gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter