AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Eisalade

Ingrediënten

Bereidingswijze

Eisalade recept Snipper de bieslook. Pel de eieren en doe deze gehalveerd in een schaal. Prak de eieren nu grof eventueel met een aardappelstamper voor stamppot. Voeg alle ingredienten toe en maak hiervan een lekker papje. Voeg als laatste de bieslook toe. Mocht het te veel naar yogonaise smaken dan kun je dit weer opvangen met curry. Lekker met stokbrood of op een toastje of sandwich.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit eisalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /