MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Honing mosterddressing

Honing mosterddressing recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Mix de honing (even in de magnetron om vloeibaar te maken) en de mosterd met de olijfolie en voeg als laatste het citroensap toe. Als het niet goed mengt, voeg dan nog een paar druppels citroensap extra toe. Deze dressing is lekker op een krop gewone sla. Niet aan te bevelen op rucola omdat deze op zichzelf al een pittige smaak heeft.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing mosterddressing recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Deze honing mosterddressing is een goeie dressing!
  • Bedankt voor het recept. Een Tip Gebruik de magnetron niet meer; het voedsel verandert van structuur en is niet goed voor mens, dier en planten. Kijk op YouTube naar testen met water dat is verwarmd in een magnetron voor planten.
  • In plaats van honing is gembersiroop ook heerlijk!
  • Ik ga hem uitproberen, bedankt! Wilde wel even zeggen dat de calorieaanduiding niet helemaal klopt. Als het inderdaad 4 porties zijn, is het meer dan 15 kcal per portie. Een eetlepel olijfolie is al 90 kcal namelijk.
  • Als je honing vloeibaar wilt maken, mag je de pot beslist niet in de magnetron zetten. Die moet je au bain marie verwarmen.
  • Wat heerlijk en snel te maken, een super dressing.
  • Heerlijk......!
  • Erg lekker hoor. Dit recept ga ik vaker gebruiken!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /