Honing mosterddressing

Honing mosterddressing

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Mix de honing (even in de magnetron om vloeibaar te maken) en de mosterd met de olijfolie en voeg als laatste het citroensap toe. Als het niet goed mengt, voeg dan nog een paar druppels citroensap extra toe. Deze dressing is lekker op een krop gewone sla. Niet aan te bevelen op rucola omdat deze op zichzelf al een pittige smaak heeft.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing mosterddressing recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (8)

Gemiddelde score 10 / 10 in 8 reacties
 • Deze honing mosterddressing is een goeie dressing!
  Medusa gaf dit recept 5/5 sterren
 • Bedankt voor het recept. Een Tip Gebruik de magnetron niet meer; het voedsel verandert van structuur en is niet goed voor mens, dier en planten. Kijk op YouTube naar testen met water dat is verwarmd in een magnetron voor planten.
  Willem Sodenkamp gaf dit recept 5/5 sterren
 • In plaats van honing is gembersiroop ook heerlijk!
  Wander gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik ga hem uitproberen, bedankt! Wilde wel even zeggen dat de calorieaanduiding niet helemaal klopt. Als het inderdaad 4 porties zijn, is het meer dan 15 kcal per portie. Een eetlepel olijfolie is al 90 kcal namelijk.
  Valery gaf dit recept 5/5 sterren
 • Als je honing vloeibaar wilt maken, mag je de pot beslist niet in de magnetron zetten. Die moet je au bain marie verwarmen.
  Yvonne gaf dit recept 5/5 sterren
 • Wat heerlijk en snel te maken, een super dressing.
  Ingrid gaf dit recept 5/5 sterren
 • Heerlijk......!
  Just gaf dit recept 5/5 sterren
 • Erg lekker hoor. Dit recept ga ik vaker gebruiken!
  Jacqueline gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter