Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de voor 4 personen (hoeveelheid naar eigen keuze).
  2. Zet ze op, voeg er bij naar smaak en kook ze gaar.
  3. Warm intussen de op.
  4. Doe de , of hamblokjes in de .
  5. Voeg daarbij de naar smaak toe, voeg er een kwart geraspte aan toe, zet dit even in de koeling tot de gaar zijn.
  6. Vet de ovenschaal in.
  7. Giet de en de af, en maak de stamppot met wat aan.
  8. Een scheutje is genoeg.
  9. Voeg hierbij het mengsel van de toe en meng dit door elkaar.
  10. Doe dit in de ovenschaal.
  11. Strooi de rest van de geraspte erover heen en zet het in de oven op 200 graden.
  12. Bak de speklappen naar uw smaak, en warm de bockworsten op.
  13. Als de gesmolten is, niet goudbruin laten worden dat verpest de smaak, dan kunt u de ovenschaal uit de oven halen.
  14. Schep de stamppot op 4 borden.
  15. Leg op de stamppot de speklap en doe 2 bockworsten naast de stamppot op het bord.
  16. Als garnering kunt u ook nog wat doen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • kaas, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, kaas, boter, melk, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, kaas, boter, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
251 kcal
12%1004 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkool uit de oven met kaas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Zuurkool uit de oven met kaas