Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten.
  2. Pel de en snijd ze in fijne ringen.
    Pel en snipper de knoflook.
  3. Was de kruiden en schud ze droog.
  4. Ris de en de oreganoblaadjes van de takjes.
  5. Houd een beetje apart voor garneren.
  6. Hak de overige kruiden apart van elkaar grof.
    Dep het vlees droog.
  7. Verhit de olie in een braadpan.
  8. Bak het vlees portiegewijs in de olie op hoog vuur.
  9. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
  10. Bak de ui en de knoflook in het hete bakvet.
  11. Bak de kort mee.
  12. Voeg al het vlees weer toe.
    Bestrooi met de en bak hem kort mee.
  13. Roer er de en 350 ml water doorheen.
  14. Voeg de tomaten, de organo en het groente bouillonblokje toe en breng aan de kook.
  15. Smoor afgedekt op laag vuur ca. 1 uur en 30 minuten, roer daarbij af en toe voorzichtig door.
    Kook de pappardelle 10 minuten in ruim kokend water met .
    Breng de ragout met , en een beetje goed op smaak.
  16. Bestrooi met de overige kruiden.
  17. Giet de pasta af en dien op mer de ragout
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • wijn en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zomerse tomatenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ziet er zeer goed uit! Wellicht ook lekker met kipfilet en dan minder lang stoven? Barbeer
Barbeer 14 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
511 kcal
25%2044 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%172 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zomerse tomatenragout
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Zomerse tomatenragout