Zomerse pavlova

Ingrediënten

+ -
print

Voor de merinquebodem:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 120 graden C.
  2. Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  3. Klop de tot stijve pieken in een brandschone vetvrije vorm.
  4. Voeg de suiker er lepel voor lepel aan toe en klop goed na elke lepel suiker goed door.
  5. Roer er de , vanille en door.
  6. Schep het eiwitmengsel op de met bakpapier beklede bakvorm en spreid het uit tot een cirkel van 15 cm doorsnede.
  7. Maak de randen wat hoger, zodat er een bakje ontstaat Bak de bodem 1,5-2 uur in de oven of tot hij bros en knapperig is.
  8. Zet de oven uit en laat de bodem volledig afkoelen in de oven.
  9. Maak hem dan pas los van de bakplaat.
  10. Bewaar tot gebruik in een luchtdichte afsluitbare trommel.
  11. Klop in een kom de yoghurt en de door elkaar.
  12. Roer er de vanille door.
  13. Maak zonodig de vruchten schoon en snijd ze eventueel kleiner.
  14. Schep vlak voor het serveren het roomkaasmengsel op de bodem, leg de vruchten erop en snijd in 6 punten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomkaas en magere yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en magere yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%1264 kcal
Vetten
20 g.
28%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zomerse pavlova