Zeevruchten met tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jodiaanstoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een hapjespan. 
 Fruit de ui en 4 minuten.
 Voeg de toe en laat de alcohol op hoog vuur grotendeels verdampen.
 Doe de romaatjes erbij en bak 1 minuut mee.
 Dep de zeevruchten droog en voeg toe.
 Verwarm 4 minuten.
 Breng op smaak met zout en .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Risotto met zeevruchten en Maredsous435m Risotto met zeevruchten en Maredsous435m
- 
      
      
      Recept
         Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)440m Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)440m
- 
      
      
      Recept
         Forel met tomaat en venkel uit de oven435m Forel met tomaat en venkel uit de oven435m
- 
      
      
      Recept
         Haringtartaar met tomaat en ui445m Haringtartaar met tomaat en ui445m
- 
      
      
      Recept
         Tomaat, gevuld met garnalen420m Tomaat, gevuld met garnalen420m
- 
      
      
      Recept
         In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta445m In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 132 kcal | 6% | 528 kcal | 
| Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |