Zandkoekjes met paranoten en aardbeien

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vermaal de noten en suiker in een keukenmachine, voeg en toe en meng de ingrediënten totdat het deeg op fijne broodkruimels lijkt.
  2. Voeg de toe en meng totdat een zacht deeg ontstaat.
  3. Zorg ervoor dat het deeg niet te zacht wordt.
  4. Vorm een bal van het deeg en wikkel het in plasticfolie.
  5. Leg het 20 minuten in de koelkast Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  6. Rol het deeg op een met licht bestoven werkvlak tot een dikte van 5 mm en druk met een koekjesvorm met een diameter van 7,5 cm 8 cirkels uit.
  7. leg de koekjes op een ingevette bakplaat en bak 10-12 minuten, totdat ze goudbruin zijn.
  8. laat de koekjes op een rooster afkoelen.
  9. Schep de door de room.
  10. Smeer een klein beetje room op een koekje, gevolgd door plakjes ,een tweede koekje en weer room en .
  11. Verwarm de jam in een kleine steelpan en verdeel het over de koekjes.
  12. Decoreer met .
  13. Herhaal dit met de overige koekjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • rietsuiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
421 kcal
21%1684 kcal
Vetten
30 g.
44%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zandkoekjes met paranoten en aardbeien