Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven op 200 graden C.
  2. De bladerdeeglapjes laten ontdooien.
  3. Bekleed hiermee een ronde taartvorm of leg de deeglapjes eerst op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap en bekleed dan de taartvorm.
  4. Ook de zijkanten bekleden.
  5. Mochten die te hoog zijn, dan op het eind naar binnen ombuigen.
  6. Verkruimel de en meng dit door de .
  7. Verdeel de kaas/ over de deeglappenbodem.
  8. De loskloppen met de (slag) en de dille of .
  9. en toevoegen.
  10. Niet teveel , de kruidenkaas kan al zoutig zijn.
  11. Schenk dit mengsel over de zalm/kaasmengsel.
  12. Schuif de taartvorm in de oven voor ongeveer 25 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en kruidenroomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
110 kcal
5%440 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmtaart met kruidenkaas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Zalmtaart met kruidenkaas