Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Voor het deeg:
  2. kook de blokjes 15 min.
  3. in licht gezouten .
  4. Goed uitlaten lekken en fijnprakken.
  5. Zeef de boven een kom en wrijf de er met uw vingertoppen door tot het mengsel op fijn broodkruim lijkt.
  6. Klop en aardappelpuree erdoor.
  7. Maak er een geheel van en voeg indien nodig toe.
  8. Rol het uit op een met bestoven werkvlak en bekleed er een, geribbelde springvorm van ca. 23 cm doorsnee mee.
  9. Zet 1 uur in de koelkast.
  10. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  11. en verwarm een zware bakplaat voor.
  12. Voor de vulling:
  13. klop de , en room in een kom.
  14. Roer de en erdoor en voeg toe.
  15. Roer de erdoor.
  16. Prik met een vork gaatjes in de taartbodem en schenk het zalmmengsel erover.
  17. Zet de taart op de bakplaat en bak hem 35-45 min.
  18. of tot de vulling gaar en de korst goudbruin is.
  19. Serveer de taart warm met gemengde en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, slagroom, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, slagroom, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
522 kcal
26%2088 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmtaart met aardappelkorst
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Zalmtaart met aardappelkorst