Zalmrolletjes met roomkaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Leg een stuk plasticfolie op een werkvlak.
  2. Leg hierop de plakjes , royaal overlappend in een rechthoek van 30 x 25 cm.
  3. Knip de en basilicum fijn.
  4. Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 eetlepel van de schil.
  5. Snijd de in kleine stukjes.
  6. Roer in een kom de los met de , basilicum, sinaasappelrasp en stukjes tomaat.
  7. Breng het op smaak met .
  8. Meng alles goed door elkaar.
  9. Strijk het mengsel uit over de zalm.
  10. Laat aan de lange zijkanten 1 cm vrij.
  11. Rol de zalm met de vulling met behulp van het plasticfolie stevig op.
  12. Laat de rol 1 uur in de ijskast opstijven.
  13. Snijd de in plakjes van 1/2 cm dikte en dep ze droog.
  14. Verwijder het folie van het zalmrolletje.
  15. Snijd met een scherp mes de zalmrol in plakken van 1 cm dikte.
  16. Leg de komkommerplakjes op een schaal en daarop een zalmrolletje.
25
25
25

Variaties op Zalmrolletjes met roomkaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmrolletjes met roomkaas
VariatieAantalGang
Zalmrolletjes met roomkaas2Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1286 kcal
64%1286 kcal
Vetten
115 g.
164%115 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%22 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmrolletjes met roomkaas